Ocean's EdgeOcean's Edge


Band

Ocean's Edge - Frank Schoep, Piet Schoep, Peter Roggeband

Ferry
Drums
Frank
Gitaar
Piet
Basgitaar
Peter
Zang

Biografie

niets

Het vlakke Zeeuwse land laat niets te raden. Dus komen vier jonge jongens uit dezelfde straat bij elkaar om met muziek de verveling te verdrijven. Niets komt aanwaaien, al ligt alles open. Hard werken in een koude en kleine garagebox. Blij met de eerste klanken die samen een liedje maken, hoe eenvoudig ook. Je idolen imiteren, je eigen weg vinden. Balanceren. Leren.

iets

De eerste eigen nummers op EP. Een naam: wij zijn Ocean's Edge. Naar de mystieke rand van de aarde. Als je 'm zag was je om. Zo moet het zijn: als je het hoort ben je om. Mooie popliedjes. Het gevoel van eindeloze zondagmiddagen in the-middle-of-nowhere. Een warm bad van geluid. Zwevende gitaarpartijen. Een rotsvaste ritmesectie. Teksten die de tijd doen stilstaan. Klinkt als? Vaak worden U2 en Echo & The Bunnymen genoemd.

ets

Nu laat Ocean's Edge zijn sporen achter. Een tweede EP, opgenomen met Danny Vera, wordt enthousiast ontvangen. Ocean's Edge speelt van festivals als Scheldepop en Anywave tot voorprogramma's voor Silence is Sexy en VanKatoen. In 2013 komt het eerste volledige album uit, geproduceerd door Pim van de Werken (o.a. Eins Zwei Orchestra, The Medics, Silence is Sexy). Net zoals de bandleden inmiddels door het hele land wonen, zal de muziek door het hele land gaan. En jij? Laat je verrassen door Ocean's Edge. Wees niet bang om te vallen.

Releases

Bekijk en luister hier onze releases.


:: Content (Nederlands) © 2004 - 2023, Ocean's Edge :: Website © 2004 - 2023, Frank Schoep ::